Hotel Bucintoro

Välkommen ombord på Bucintoro

boka hotell i VenedigPrecis intill Piazza San Marco ligger det tjusiga hotellet Bucintoro. Läget i centrala Venedig utgör en perfekt utgångspunkt för den som vill uppleva allt det bästa som denna romantiska stad har att erbjuda.

Bucintoro är ett tematiskt hotell där varje rum har inspirerats av ett visst segelfartyg ur Venedigs imponerande sjöfartshistoria. I de unika rummen har man integrerat de allra modernaste möblerna, designade i klassisk stil för att harmoniera med den venetianska charmen. Bekvämligheter som frukost, internet, barnvakt, luftkonditionering, minibar, telefon, TV, värdeskåp och sköna badrockar ingår i alla rumsbokningar. Att bo på Bucintoro ska vara en fröjd för alla sinnen och samtidigt ge möjlighet till fullständig avkoppling.

Litet och exklusivt

hotell i VenedigDet finns olika typer av rum att välja bland på Bucintoro, allt från dubbelrum till juniorsviter och fullskaliga sviter. Totalt sett består hotellet av 20 rum, så det är ett litet och exklusivt hotell som bokas upp ganska fort. Detaljer i trä, mässing och autentiska sjökartor bidrar till en mycket exklusiv upplevelse.

Klicka här för att se mer hotell i Venedig.