Hotel Ai Reali

Bli en venetiansk kunglighet

boka hotell i VenedigÅker man till Venedig för att uppleva det Venedig man har läst om i den klassiska litteraturen och sett i de otaliga filmerna, så har man i mångt och mycket orimliga förväntningar på en stad som numera tillhör 2000-talet. Dessa förväntningar uppfylls dock på fyrstjärniga hotell Ai Reali, som gör att man känns som slungad tillbaka till en helt annan tid.

Det undersköna palatset, i vilket hotell Ai Reali ligger, dateras till 1600-talet, och även om hotellet är totalrenoverat och uppdaterat till modern standard i fråga om komfort, så får man en genuin känsla av ett tidigare Venedig. Inredningen består av mjuka sammetstyger, ryschiga gardiner, marmorpelare, kristallkronor och guldsmyckade sängkarmar. Överdådet har ingen ände och vill man någon gång känna sig som en kunglighet från svunna tider så är det här man ska ta in.

Alla moderna bekvämligeter

boka hotell i VenedigTrots den genuina, gamla charmen har man också tillgång till Wi-Fi, TV, ett ljuvligt SPA och fitnesscenter, minibar och värdeskåp. Man erbjuds också ett särskilt utrymme där barn mellan 3-10 år kan roa sig under professionell uppsikt medan föräldrarna tar tillfället i akt och njuter av en lugn stund i den venetianska magin.

Klicka här för att se mer hotell i Venedig.